Playing Tigers
NFT

Edition 1

11 DESIGNS - 20 AF HVER - I ALT 220 NFT

Launch date

16-4-2022

PLAYING TIGERS - RARE

20 UD AF DE 220 "PLAYING TIGERS" NFT ER RARE

HVAD INKLUDERE EN "PLAYING TIGERS" NFT?

🏀 LIMITED SIGNERET "PLAYING TIGERS" PLAKAT

  🏀 40% LIFETIME RABAT PÅ ALT KUNST

🏀 EKSKLUSIVE NYHEDER & ADGANG TIL HEMMELIGE
KUNSTVÆRKER

ER DU EN AF DE EKSTRA HELDIGE SOM FÅR EN RARE NFT VIL DETTE YDERLIGERE UDLØSE

🏀 ET ORIGINALT MALERI TIL EN VÆRDI AF
25.000,00,- DKK

"STORHEDSVANVID" ER PÅ HØJKANT HVIS DU EN DEL AF EDITION 1

📍 Hint - STORHEDSVANVID?

Mit maleri over dem alle. Fra 2019. Et værk og en fortolkning af “THE LAST SUPPER”. Måler 150x250cm. INGEN har fået lov at købe det. Der har dog været en masse interesserede igennem tiden som har budt på det. Det er vildt, det er fedt og maleriet får snart en ny ejer. Det bliver en af jer. Mere info følger.

I tvivl om noget? Så se vores FAQ.

HVAD ER EN NFT?

En NFT er en "non-fungible token". En unik digital enhed som kun du ejer. Du er ikke den eneste der kan se enheden, men som indehaver ejer du et digitalt bevis.


HVEM ER BY BRACHÉR?

Martin Brachér (1995) er en ung kunstner som tilbage i 2015 forud for en mission til Mali begyndte at male da han var ansat i forsvaret.Kunsten blev et sted han kunne slappe af og glemme alt om krig, forpligtelser overfor militæret og familien. Kort tid efter han begyndte at male blev den mission han havde trænet op til aflyst.

Martin vidste godt at der kun var en ting at gøre derfra. Nemlig at gå all in på kunsten. Han sagde op i forsvaret og kunne små 6 mdr senere leve af at sælge sine malerier både i ind og udland. Gennem hans tid i kunstbranchen provokerede han hele det etablerede galleri og kunstmiljø ved at blive rigtig populær, uden deres hjælp.

Han blev symbolet på at man kan komme rigtig langt på egen hånd ved hjælp af hårdt arbejde og stor vilje. Martin har solgt kunst for millioner igennem årene, herunder tæller kunder som blandt andet hele Bieber familien og Mohammed Hadid.