Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

MARTIN BRACHÉR
Martin
, 1995, etablerede sig som kunstner tilbage i 2015. Det gjorde han forud for en mission til Mali da han var ansat i forsvaret. Kunsten blev et sted han kunne slappe af og glemme alt om potentiel krig, forpligtelser overfor militæret og familien. Kort tid efter han begyndte at male blev den mission han havde trænet op til aflyst. 

Martin vidste godt at der kun var en ting at gøre derfra. Nemlig at gå all in på kunsten og forfølge drømmen om et kreativt liv. Han sagde op i forsvaret og kunne små 6 mdr senere leve af at sælge sine malerier både i ind og udland. Gennem hans tid i kunstbranchen, provokerede han kunstbranchen ved at blive rigtig populær blandt folket, men uden hjælp fra etablerede gallerier. 

Han blev symbolet på at man kan komme rigtig langt på egen hånd ved hjælp af hårdt arbejde og stor vilje. Martin har solgt kunst til tusindvis af hjem verden over igennem årene og herunder tæller kunder som blandt andet Bieber familien og  Hadid familien. Mange har købt hans kunst med investering for øje, men ikke mindst også fordi af hans univers er så dragende, gennemført og tidsløst.


I 2018 malede Martin et Amerikansk Jet-fly (t33 lockheed) og udstillede det til fordel for Dansk Flygtningehjælp hos Dansk Arkitekturcenter i hjertet af København. Værket hed ”Make Art Not War” og flyet blev solgt for et ukendt beløb til en privat samler i 2020. 


Martin vil ikke antages som værende kunstner med blot en form for kunst. Hans mange ideer og uendelige kreative univers kommer til udtryk i både malerier, skulpturer og ikke mindst musik. Hans drøm er at skabe et univers som verden kan dykke ned i og føle sig inspireret af. Et univers for sjælen. Følg hans rejse på instagram (@bybracher).